Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Inregistreaza-te

Creeaza-ti cont pentru a deveni beneficiara cu drepturi depline a proiectului nostru.

Doar dupa inregistrare vei putea beneficia de consiliere din partea specialistilor nostri, vei putea discuta cu alte mame si impartasi din experienta ta, vei avea acces gratuit la dezbaterile, workshop-urile si consilierea psihologica sau psihiatrica din centrele noastre de suport.

Completeaza corect formularul de mai jos pentru a fi sigura ca poti fi gasita de catre noi pentru a primi la timp informatiile si suportul de care ai nevoie, expertii nostri avand in baza formularului o imagine cat mai clara despre tine si sprijinul de care ai nevoie. In cazul in care datele completate de tine nu sunt 100% complete, ne vom afla in imposibilitatea de a te contacta la nevoie.

Datele pe care ni le furnizezi mai jos sunt confidentiale, vezi la sfarsitul formularului informatiile complete despre confidentialitate.


Datele cuprinse in acest formular vor fi tratate confidential, in conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, transpusa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, transpusa prin Legea nr. 506/2004.

Prin crearea contului, sunteČ›i de acord ca Fundatia Pretuieste Viata sa colecteze datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate, in scopul vizualizarii articolelor de pe site, precum si in scopul primirii newsletter-urilor noastre, pe intreaga durata necesara realizarii acestor scopuri. Declarati ca ati citit Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de a fi informat, dreptul de acces, de interventie asupra datelor (rectificare, actualizare, stergere), dreptul la portabilitate, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a formula plangere. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere catre persoana responsabila la adresa: [email protected].
  • * Aceasta este singura intrebare la care raspunsul nu este confidential

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici