Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Termeni si Conditii

1. Termeni generali
Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.scoalamamelor.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.scoalamamelor.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.
Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:
•    explorarea continutului
•    reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, NUMAI CU INDICAREA SURSEI;
•    copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora si fara acordul scris din partea Fundatiei Pretuieste Viata;
•    inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului web www.scoalamamelor.ro);
•    persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website sau in materialele cumparate, isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Toate informatiile continute in acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date) sunt proprietatea Fundatiei Pretuieste Viata si sunt aparate de legea romana si conventiile internationale pentru protectia drepturilor de autor.
Nici un material nu poate fi reprodus, partial sau integral fara permisiunea anterioara scrisa din partea Fundatiei Pretuieste Viata. Toate drepturile sunt rezervate!

Fundatia EPretuieste Viata nu poate fi facuta responsabila pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta. Fisierele de pe site-ul www.scoalamamelor.ro nu contin virusi, fiind testate in acest sens.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal – Fundatia Pretuieste Viata, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al Fundatiei Pretuieste Viata, da dreptul unilateral si neechivoc ca Fundatia Pretuieste Viata sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.
Orice incercare de denigrare (in scris sau verbal, indiferent de context) si orice ofensa adusa Fundatiei Pretuieste Viata sau celor care contribuie la realizarea ei va face obiectul unei plangeri penale sau a altor actiuni in justitie.

Este necesar acordul scris pentru a lega acest site cu alte site-uri. Fundatia Pretuieste Viata nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care aceasta ar putea fi legata si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate.

Fundatia Pretuieste Viata isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.scoalamamelor.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Newsletter-ul Scoala Mamelor (denumit in continuare Serviciu sau Newsletter) este un serviciu gratuit furnizat de site-ul www.scoalamamelor.ro (denumit in continuare Furnizor) utilizatorilor sau inregistrati, caruia i se aplica termenii si conditiile prezentate.

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (e-mail) livrat regulat de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face doar la cererea utilizatorului. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

Prin inscrierea la Newsletter  va manifestati acordul asupra inscrierii in baza de data a site-ului nostru, fiind de acord sa primiti din partea www.scoalamamelor.ro newsletter saptamanal cu evenimente ce trateaza teme sustinute de site-ul Scoala Mamelor, evenimente sustinute de Fundatia Pretuieste Viata sau colaboratorii, finantatorii si sustinatorii directi. Pentru a renunta la inscrierea in sistemul de Newsletter, utilizatorii au la dispozitie link-ul de Dezabonare, prezent in fiecare editie a Newsletter-ului.

Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Raportarea ca SPAM / Junk, atrage dupa sine dezabonarea automata de la newsletter. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

2. Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fundatia Pretuieste Viata va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Fundatiei Pretuieste Viata sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Fundatia Pretuieste Viata a serviciilor pe internet, a serviciilor avand ca scop informarea, reclama, marketing si publicitate, statistica, furnizarea de bunuri si servicii pe internet.

Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciul oferit de catre Fundatia Pretuieste Viata. In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Fundatia Pretuieste Viata.

Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Fundatiei Pretuieste Viata: Str. Siriului, Nr. 13, Bl. 16E, Sc. 1, Et. 1, Ap. 4, Sector 1, Bucuresti sau prin e-mail la adresa [email protected].


3. Politica de confidentialitate
Apreciem increderea pe care o manifestati navigind pe site-ul nostru, scriindu-ne, de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale. Va multumim pentru acuratetea datelor personale care fluidizeaza efectuarea fiecarei comunicari.
Mesajele de pe acest site reprezinta punctul de vedere al Fundatiei Pretuieste Viata.


4. Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

VIZITAND SITE-UL NOSTRU, SUNTETI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE IN ACEASTA PAGINA.

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici