Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Directioneaza 3,5 %

PERSOANA FIZICA? DONEAZA 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT!

Implica-te

Ajută-ne să sprijinim! Ajută-ne să construim și să ducem mai departe proiectele minunate, care schimbă atâtea destine în bine, de 14 ani încoace!

Fundația Prețuiește Viața s-a născut imediat după nașterea fiicei mele, a fost modul meu de a-i spune “Mulțumesc!” lui Dumnezeu pentru că mi-a făcut acest dar, care s-a întors înmiit apoi către oameni aflați în impas din întreagă tara. De atunci, Fundația Prețuiește Viața pune pe picioare, cu seriozitate și transparentă, campanii și proiecte de durată care să consolideze punctele slabe din viața românilor: sănătatea precară, lipsurile acute ale familiilor greu încercate, lipsa accesului la o educație de calitate, încălcarea drepturilor omului, luptăm pentru o viață demnă pentru cât mai mulți oameni ce au nevoie de noi. Ne-am depășit de multe ori limitele, ultima dată în campania Prețuiește Viața dedicata acestei perioade de pandemie, când ne-ați fost alături și vă mulțumim! Am reușit să trimitem astfel ajutoare în toate județele tării, către oamenii aflați în impas și către spitale, peste 60 la număr, și am trăit emoții cât pentru o viață și am devenit mai puternici împreună.

Ne dorim să continuăm toate aceste fapte bune, dar nu putem fără sprijinul vostru! Există o șansă să sprijiniți Fundația Prețuiește Viața să ducă binele mai departe, fară că acest lucru să vă coste nimic! Dăruiți-ne doar câteva minute din viața voastră !

IATĂ CUM POȚI AJUTA:

Prin redirectionarea a 3,5% din impozitul pe venit! Această acțiune nu vă implică în niciun fel financiar, pentru că, prin lege, oricum acești bani merg automat la stat, unde nu știm exact ce se întâmplă cu ei. Dar putem alege unde îi direcționăm și putem astfel ști că facem un bine, concret! Este responsabilitatea autorităților statului să vireze 3.5% din impozitul deja plătit de români către o organizație non-profit în care credeți, pe care voi o alegeți. V-am fi recunoscători dacă ați alege să susțineți Fundația Prețuiește Viața! Donațiile și redirecționările de impozit pot fi efectuate atât de către persoanele fizice, cât și de către persoanele juridice, până la data limită 25 mai.

CE AI DE FĂCUT, SIMPLU ȘI CONCRET, PENTRU A FACE BINE?

Dăruiește-ne câteva minute din timpul TĂU, pentru a face ce scrie mai jos:

Pasul 1: Descarca formularul si tipareste-l in doua exemplare.

Pasul 2: Completeaza formularele cu majuscule astfel:

  • Completează sectiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI, cu datele tale.
  • Nu trebuie să iți faci griji dacă nu știi suma care reprezintă 3,5% din impozitul plătit, aceasta va fi calculată de reprezentanții Administrației Financiare.

Pasul 3: Pastreaza un formular completat pentru tine, iar pe celalalt il poti depune direct sau trimite  prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. Poti gasi adresele Administratiilor Financiare AICI.. Este un minim efort, dar vei face un mare bine!

AVANTAJE

1. Nu te costa nimic!
2. TU deții controlul fondurilor, fiind asigurată astfel transparența!
3. Schimbi lumea în bine, cu ajutorul nostru!

Iți mulțumim și sănătate, că-i mai bună decât toate!

Descarca declaratia 230

Implica-te

Implica-te

Implica-te

Implica-te

Implica-te

Implica-te

Implica-te

Implica-te

Implica-te

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici