Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Evenimente

Octombrie 2015

01.10.2015

A treia editie CSR4WOMEN

Bucuresti

A treia editie CSR4WOMEN aduce un continut mai bogat, organizat in 4 teme de discutie (sanatate, antreprenoriat, protectie sociala si educatie), iar eu ma voi afla acolo sustinand lupta impotriva cancerului la san. In ultimii ani, am sustinut activ dotarea cu echipamente medicale performante a 8 centre oncologice – spitale de stat din intreaga tara (pana acum, donatiile au fost in valoare de 2,8 milioane de dolari), nevoia de informare si educare a femeilor si a familiilor, pentru ca e tare important sa stii cum sa ai grija de tine sau de cineva drag si cum sa previi.

Citeste mai mult

01.10.2015

Spectacol extraordinar “Marioara Murarescu - Din Inima Pentru Romani"

Sala Mare a Palatului din Bucuresti

Dragii mei, pe 1 octombrie la Sala Mare a Palatului din Bucuresti, la ora 19.00, voi fi gazda spectacolului extraordinar ce poarta numele unui om pe care l-am respectat si iubit si pe care inca il port in suflet: “Marioara Murarescu - Din Inima Pentru Romani". Va astept cu inima deschisa!

Citeste mai mult

06.10.2015

Alatura-te Campaniei „Academia de Reciclare SIGUREC”!

Bucuresti

Bun gasit! De ieri, sunt Soldatul Verde Andreea Marin! In scurt timp, voi deveni Capitan Verde, pentru ca ma motiveaza sa fac o treaba buna dragostea mea pentru natura si pentru planeta pe care o numesc, pur si simplu, „acasa”. Dar scopul meu final e sa ajung pe cea mai inalta treapta: Super-Eroul Verde Andreea! Nu-i asa ca suna bine?

Citeste mai mult

23.10.2015

Cum ai grija de pielea ta la orice varsta?

Bucuresti

Cand am pasit in cabinetul luminos si elegant al medicului dermatolog Oana Spanu (www.oanaspanu.ro), nu stiam ca voi afla atat de multe lucruri interesante despre estetica, dermatologie, ingrijirea pielii bebelusului, a mamicii, a fiecarui om la orice varsta. 

Citeste mai mult

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici