Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Evenimente

Iunie 2014

05.06.2014

Castiga premii in Caravana Pretuieste Viata!

------------------------

Dragii mei, suntem pe ultima suta de metri cu Caravana Pretuieste Viata. Marti, 10 iunie, poposim la Oradea (Oradea Shopping City, Sala Cinema,ora 18), pe 12 iunie ajungem la Bucuresti (Cinema Scala, ora 18), iar pe 19 iunie poposim la Drobeta Turnu Severin (Casa Tineretului, ora 18).

Citeste mai mult

10.06.2014

Caravana Pretuieste Viata a ajuns la Oradea

Oradea, Oradea Shopping City

Dragii mei, Caravana Pretuieste Viata va asteapta cu bratele deschise la Oradea Shopping City la ora 18.00, sala 6, la Cinema. Intrarea este gratuita si inspiratia in dar pentru voi! Detalii aici: https://apps.facebook.com/pretuieste-viata.

Citeste mai mult

12.06.2014

Caravana Pretuieste Viata la Bucuresti

Bucuresti, CINEMA SCALA

ASTAZI, 12 IUNIE, poposim la BUCURESTI! Va astept cu inima deschisa, cu daruri si inspiratie la ORA 18.00 la CINEMA SCALA! Intrarea este GRATUITA, iar motivatia si starea de bine sunt garantate!

Citeste mai mult

13.06.2014

Sprijin pentru victimele violentei domestice si pentru persoanele cu dizabilitati

------------------------

Dragii mei,

Fundatia Pretuieste Viata a demarat un proiect de suflet, la fel de amplu precum a fost Scoala Mamelor, de fapt o continuare fireasca a acestuia. Proiectul e cofinantat de Fondul Social European si este destinat sprijinului concret al victimelor violentei in familie si al persoanelor cu dizabilitati. In programul Scoala Mamelor, problemele oamenilor care traiesc aceste experiente au fost mereu pe primele locuri ca interes pentru cei care ne-au contactat in ultimii ani, asa ca am decis sa sprijinim nu doar cu informatii utile, ci mai ales cu fapte concrete, care sa-i ajute sa inceapa o noua viata, in demnitate, pe picioarele lor.

Citeste mai mult

20.06.2014

Acibadem - consultatii gratuite la Bucuresti!

------------------------

Dragii mei, e important sa stiti ca numai in data de 17 iulie Prof. Dr. Ahmet Alanay - Specialist in tratamentul Scoliozei la Spitalul Acibadem Maslak Istanbul va consulta gratuit la Bucuresti. 

Citeste mai mult

25.06.2014

Frumusete si omenie

------------------------

Dragii mei, va astept cu drag la acest eveniment de suflet pentru mine saptamana viitoare, pe 2 iulie, la ora 19, la Promenada Mall: Promenada Summer Fashion Show, despre care puteti afla amanunte la acest link: https://www.facebook.com/events/451304718338141/ .

Citeste mai mult

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici