Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Evenimente

Martie 2013

06.03.2013 - 11.04.2013

Turneul "Din dragoste pentru femei"

Cluj, Constanta, Galati, Brasov, Sibiu, Timisoara, Iasi, Craiova, Ploiesti, Bucuresti

Pe 6 martie Şcoala Mamelor împreună cu Avon dă startul unei caravane naţionale care va cuprinde zece mari oraşe ale ţării. Vino alături de noi pentru a vorbi de la suflet la suflet despre sănătatea şi frumuseţea ta, despre dezvoltarea ta personală şi profesională, despre drepturile tale ca femeie şi despre cum poţi comunica mai bine cu cei din jurul tău.

Citeste mai mult

06.03.2013 - 31.03.2013

Semneaza petitia - Interesul public mai presus de gustul publicului!

----------------------------------------

CNA strange semnaturi ca sa evalueze necesitatea imbunatatirii unor prevederi ale legislatiei audiovizualului pentru o definire mai clara a notiunii de interes public in programele de televiziune si de radio.

Citeste mai mult

06.03.2013

CARAVANA "Din dragoste pentru femei" la Cluj

Cluj, Grand Hotel Napoca

Am trait o seara minunata, la Cluj, alaturi de peste 600 de femei frumoase. Am vorbit despre sanatate si frumusete, am facut sport, am ascultat marturii emotionante, am ras si ne-am bucurat de premiile de la Avon.

Citeste mai mult

12.03.2013

Surpriza pentru voi!

----------------------------------------

Aceasta este melodia mea preferata: Alexandra Usurelu - Pretul Corect. Si tocmai de aceea am o surpriza pentru voi: o vom asculta live pe Alexandra Usurelu saptamana viitoare la intalnirile din turneul "Din dragoste pentru femei" pus la cale de Scoala Mamelor si Avon. Alexandra e o tanara artista pe care o sustin cu tot sufletul pentru seriozitatea si talentul ei, m-am gandit ca dincolo de vorbe, idei, povesti de viata, nu ne-ar strica si un balsam pentru suflet: muzica

Citeste mai mult

13.03.2013

CARAVANA "Din dragoste pentru femei" la Constanta

Constanta, Restaurant Colonadelor Salon 2

Intalnirea a fost peste asteptarile noastre! Intr-o sala pregatita sa gazduiasca 5-600 de oaspeti, ne-am trezit cu casa plina ochi: aproximativ 900 de femei frumoase, curioase si cu pofta de viata pregatite pentru intalnirea "Din dragoste pentru femei"!

Citeste mai mult

14.03.2013

CARAVANA "Din dragoste pentru femei" la Galati

Galati, Teatru Muzical “Nae Leonard”

Spectacolul vietii din aceasta seara a insemnat emotie, inspiratie, idei constructive, solutii pentru o viata mai buna, vocea suava a Alexandrei Usurelu atingand inimi pana la lacrimi, surpriza cuplului de dansatori din Galati pe care Fundatia Pretuieste Viata i-a ajutat odinioara si care astazi au plutit in pasi de dans in semn de multumire...

Citeste mai mult

20.03.2013 - 23.03.2013

Gala Culturala Romano-Turca 2013

Bucuresti, Constanta

Gala Culturala Romano-Turca se organizeaza in acest an in doua orase: Bucuresti si Constanta, pe 20 Martie, respectiv 23 Martie. Cel mai amplu eveniment multicultural din Romania e organizat fara intrerupere din 2008 pana in prezent. Andreea Marin va fi gazda alaturi de prezentatorul turc binecunoscut in tara sa, Kemal Ayyildiz.

Citeste mai mult

21.03.2013

Caz umanitar rezolvat

----------------------------------------

Povestea parintelui Daniel incepe cu un mesaj postat pe pagina mea de facebook: “Buna ziua…stiu ca nu o sa fiu bagata in seama, dar am zis sa imi incerc norocul. E vorba de un parinte calugar. Parintele Daniel Sarghe de la manastirea Sf. Apostol Filip din Adamclisi, jud. Constanta, se afla intr-o grea incercare. Sanatatea sa este serios afectata.

Citeste mai mult

22.03.2013

CARAVANA "Din dragoste pentru femei" la Sibiu

Hotel Ramada

Multumesc doamnelor si domnisoarelor din Sibiu pentru o seara atat de frumoasa si, dincolo de premiile si darurile pe care oricum le avem pregatite de fiecare data, cred ca ar trebui sa ne gandim si la un trofeu pentru orasul in care gasim audienta cea mai larga si pana acum Sibiul e pe prima treapta a podiumului: aproape 1000 de inimi au batut la unison.

Citeste mai mult

28.03.2013

Anca Bucur la Scoala Mamelor

----------------------------------------

Dragii mei, ma pregatesc sa ma reapuc de sport dupa ce termin turneul Scoala Mamelor, care inseamna mai bine de o luna de calatorii si program plin ce nu mai permite altceva decat munca, drumuri, munca de birou printre picaturi si alte obligatii ce nu pot fi amanate, intalniri cu mii de femei. Satisfactie, dar nu si timp pentru recreere, prieteni, iar somnul e in doze foarte mici.

Citeste mai mult

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici