Scoala mamelor

Acest website este cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investeste in oameni!

Evenimente

Ianuarie 2016

14.01.2016

Adevarul despre banii stransi de Fundatia Pretuieste Viata (presedinte Andreea Marin) in urma campaniei initiata de soprana Angela Gheorghiu pentru victimele din Colectiv!

------------------------------------------

Bun găsit tuturor! La 45 de zile de la organizarea concertului caritabil, a campaniei inițiata de soprana Angela Gheorghiu și susținuta de Fundatia Pretuieste Viata în sprijinul victimelor din Colectiv, dar și la mai bine de o săptămână de când numele nostru a fost implicat în acuzații nedrepte, fără verificarea informațiilor direct la noi ca sursa principala, ci doar pe baza speculațiilor, după toată aceasta perioada în care am primit promisiuni succesive, dublate de ordine de plata și extrase de cont care ne arătau efectuarea plății către noi din partea distribuitorului biletoo.ro (S.C. Project Expo Games & Sports S.R.L.), promisiuni de transfer în contul fundației noastre a sumei adunate din vanzarea biletelor la concertul din seara de 29 noiembrie 2015 de la Ateneul Roman (231.525 ron), iată mai jos care este astăzi poziția Biletoo.ro, publicată pe pagina sa de Facebook.

Citeste mai mult

21.01.2016

51 de zile de la organizarea Concertului Extraordinar caritabil al sopranei Angela Gheorghiu

------------------------------------------

Bun găsit! Au trecut 51 de zile de la organizarea Concertului Extraordinar caritabil al sopranei Angela Gheorghiu (initiator) la Ateneul Roman, campanie susținuta de Fundatia Pretuieste Viata în sprijinul victimelor din Colectiv. Acum o saptamana, precum vedeti citind postarea distribuitorului biletoo.ro (S.C. Project Expo Games & Sports S.R.L.),

Citeste mai mult

Intra in contul tau

Intra in contul tau

Vrei sa beneficiezi gratuit de facilitatile proiectului?

Fa-ti cont

Ai nevoie de sprijin?

Nu esti singura!
Vino in centrele noastre de consiliere

Sau suna la 116 111. Apel gratuit din retelele TELEKOM ROMANIA
Da click si citeste

Doneaza <b>2%</b> din impozitul pe venit pentru cauza mamelor aflate in dificultate!

Sustine campania Facebook Twitter Yahoo! Messenger Email

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invita sa vizitati www.fonduri-eu.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatioru pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a guvernului Romaniei.

Termenii si conditiile pentru accesarea, vizionarea si folosirea acestui site le puteti gasi aici